Stroje na čištění obuvi

Firma HEUTE vyvinula 3 produkční řady, aby každý, kdo dbá o svůj vzhled a především se stará o čistotu obuvi, pro sebe nalezl odpovídající výrobek.

Řada Design byla vyvinuta s myšlenkou na čistoty obuvi, ale také estetiku místností, ve kterých je stroj umístěný. Řada strojů s velice vydařeným designem velice dobře zapadá do moderních interiérů. Za průmyslový design tento automatický čistič bot vděčí nejlepším světovým návrhářům. Každý z nich je chráněný světovým patentem, čímž je bráněn proti padělkům nízké kvality, nesplňujících požadavky na správné vyčištění obuvi.

Čističe bot z řady ProLine se vyznačují výjimečnou odolností. Tyto čističe bot byly navržené s myšlenkou na trvalé profesionální čištění. Velice odolný plášť tohoto stroje na čištění obuvi je vyrobený z oceli a dřeva, díky čemuž je schopen vydržet i extrémní manipulaci.

Lešticí stroje z řady BasicLine byly vytvořeny pro domácí uživatele. Příznivá cena a nepříliš velké rozměry zaručují, že tyto stroje na čištění obuvi se mohou uplatnit v každé domácnosti. Takový domácí čistič bot se dokonale hodí jako dárek.